Driver Magician

Posted: 26/08/2010 in Uncategorized
Tags:

Cu Driver Magician, managementul driverelor din propriul sistem devine o joaca. Faceti back up, restaurati, updatati si inlaturati driverele dispozitivelor foarte usor in sistemul de operare Windows.

GoldSolution Software anunta noua versiune alui Driver Magician care va ajuta sa va salvati si sa va updatati toate driverele deispozitivelor din sistem.
Este disponibila de asemenea si o optiune in care cautati diverul unei unelte necunoscute.
De acum inainte nu mai este nevoie sa va reinstalati toate driverele de la zero cand aveti sistemul de operare proaspat instalat. Trebuie sa faceti doar un back-up al tuturor driverelor existente intainte de a reinstala Windows-ul.

In baza de date a programului sunt peste 30,000 de dispozitive si altele noi se aduga zilnic. Toate sunt disponibile in caz ca aveti nevoie. Daca aveti si conexiune pe internet , ceea ce este nevoie se cauta in baza de date si apoi puteti descarca in PC.
Driver Magician ruleaza pe toate sistemele cu Windows 98, Me, 2000, XP, 2003, Vista, WIN. 7 versiunile pe 32-biti si 64-biti.

Nu mai este nevoie sa va temeti ca driverele voastre s-au pierdut sau discurile le-ati ratacit si nu le-au mai inapoiat amicii. Va puteti salva propriile drivere sau cauta altele mai noi direct de pe internet pentru a va tine sistemul in stare buna de functionare.
Acum il puteti descarca de aiciDriverMagician.exe
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s