TVGorge.com: Televizor online

Posted: 13/07/2010 in Uncategorized
Tags:

Probabil cei mai mulţi dintre dvs. au auzit de Hulu.com şi de faptul că acest site oferă spre vizionare online şi gratuit cele mai recente episoade ale unor seriale de succes. Însă dacă accesăm site-ul din Europa (de ex. România sau Germania) şi dorim afişarea unui clip video ne întâmpină un mesaj de genul “Were sorry, currently our video library can only be streamed within the United States” iar folosirea de servere proxy nu este de mare ajutor în această situaţie. Era deci doar o problemă de timp până la apariţia unui serviciu care să permită vizionarea online şi gratuită a celor mai noi şi populare seriale şi în alte părţi ale lumii fără blocarea IP-urilor aferente.
imagine
TVGorge.com este o aplicaţie nouă care redă ca. 100 de seriale de succes ca de ex. True BloodCSI MiamiPrison Break,House; le găsiţi pe toate listate alfabetic în meniul Watch TV Shows. Alături de cele mai recente episoade baza de date a serviciului permite şi afişarea tuturor episoadelor din trecut. Filmele rulează în format flash (aveţi nevoie de ultima versiuneFlash Player), nu este suportat formatul HD, sunetul este mono în limba engleză. Tehnic vorbim de o calitate medie, însă tocmai bună pentru conexiuni la internet mai lente. Un alt atuu ar fi că la momentul actual nu sunt afişate reclame nici la startul unui clip şi nici în timpul redării. Pentru o vizionare mai plăcută este recomandat să apelaţi la facilitatea Turn Cinema Mode On, prin aceasta fundalul se retrage într-un con de umbră, un efect relaxant.
imagine
Fiecare episod este însoţit de o scurtă prezentare iar partea de socializare este prezentă prin posibilitatea de Review şi Share, precum şi o fereastră pentru chat aflată încă în construcţie. Butoanele Share şi Download indică sursa şi duc spre un site se pare specializat în descărcări de filme. Acum desigur se poate pune problema legalităţii. Pe site se menţionează că filmele nu sunt depozitate pe servere proprii, doar s-a creat o bază de date, un catalog al episoadelor şi serialelor disponibile. Acestea sunt preluate de pe site-uri specializate de sharing video gen Zshare, Megavideo, Wisevid, Supernovatube, Movshare ş.a.
Vizionare plăcută!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s