Cea mai bună muzică a ultimilor 30 de ani

Posted: 13/07/2010 in Uncategorized
Tags:

Un sit cu multă muzică bună. Welkestijl.nl. Probabil nu aţi vizitat prea multe situri olandeze, dar acesta merită. Veţi găsi nu mai puţin de o mie de piese audio reunite generic sub titlul “Best of the last 30 years”. De câteva ore de când ascult în continuu acest top am auzit nenumărate piese favorite, precum şi piese pe care nu credeam că le voi mai reauzi vreodată. Mi-am amintit muzica ce o ascultam la pick-up prin 1985, dar şi cea difuzată de posturile TV după 1990. Şi se găsesc şi piese mai recente.
imagine
Situl nu este în olandeză! De fapt esenţa este un player prins şi în captura de mai sus. Iar butoanele nu au nevoie de traducere ;) . Puteţi alege ce piesă doriţi sau să le lăsaţi să “curgă” în ordine (sau în dezordine, căci aveţi şi

buton de Shuffle). Dacă o piesă pare că nu merge la un moment dat, mai daţi o dată click pe ea. De regulă merge aşa. Eu am întâlnit 1-2 piese care nu au mers nicicum, într-o mare de sute de piese ce au mers. După cum vedeţi în captura de mai sus, player-ul arată şi o copertă a albumului de unde e piesa… uneori nimerind, alteori nu.

Piesele nu sunt găzduite pe situl olandez: probabil v-aţi aşteptat la aşa ceva. Ele sunt luate aiurea de pe web. Dacă doriţi să descărcaţi una anume mergeţi aici şi daţi click dreapta, Save link as / Salvaţi link-ul ca… sau cum o fi scriind în navigatorul Dvs. Evident că nu e prea legal, dar nu vă spun ceva nou. Încă o dată îi mulţumesc lui Andrei D. Am ascultat cam 150 de piese din cele 1000 şi abia aştept să le ascult şi pe restul. Pasionaţii de muzică foarte nouă pot să rămână pe YouTube sau Trilulilu. Cei care ascultă muzică de 10-20-30 de ani, sau mai mulţi… păşiţi cu curaj pe primul link din articol.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s