Dell va adopta Chrome OS

Posted: 09/07/2010 in Uncategorized
Tags:

Cand Google ne anunta, la inceputul lui iunie, ca vom avea Chrome OS cam prin toamna ne gandeam daca vor exista producatori hardware care sa cocheteze cu preinstalarea unui astfel de sistem de operare. Acum Dell a anuntat oficial ca lucreaza cu Google pentru a integra, pe viitor, Chrome OS pe sistemele produse de ei.
Amit Midha, presedintele Dell pentru China si Africa de Sud, a spus intr-un interviu pentru Reuters ca “Fie ca e vorba de Chrome, Android sau altceva asemanator noi vrem sa ajungem lideri folosindu-le”. Cu toate ca nu a aratat cu degetul Chrome OS si nu a spus “Da, vom folosi Chrome OS in curand” e mai mult decat sigur ca acest lucru se va intampla.
De asemenea, Midha a mai spus: “In urmatorii doi-trei ani vor avea loc inovatii interesante in domeniul calculatoarelor, ceea ce intelegem acum prin cuvantul -calculator- se va schimba.” A mai precizat “iar noi dorim sa facem parte direct din aceasta schimbare”.
Dell lucreaza deja, la acest moment, cu Google pe partea de smartphone-uri. Acolo au adoptat deja sistemul de operare al gigantului Google pe Dell Mini 3. Chrome OS urmeaza sa fie lansat in toamna iar pe langa Dell s-a mai angajat si Acer ca va produce cel putin un netbook pregatit cu acest sistem de operare.
Sansele de reusita pentru sistemul de operare Google cresc pe zi ce trece…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s