Copiati imagini in foldere monitorizate pentru resize

Posted: 23/06/2010 in Uncategorized
Tags:

  Unele programe de redimensionat imagini ofera interfate “fancy”, altele sunt prea simpliste, in timp ce unele contin un intreg lot de optiuni care se utilizeaza foarte rar. Unul dintre aceste programe este Dropresize. Este o aplicatie portabila, free care se foloseste pentru redimensionarea imaginilor, si face asta fara inferfata, prin monitorizarea automata a unui folder pe care il stabiliti dvs.
  Dropresize ruleaza automat din system tray si de acolo poate fi deschisa fereasta de configurare. Tot ce trebuie sa faceti este sa specificati folderele care vreti sa fie monitorizate, si de cate ori puneti imagini in oricare dintre directoarele specificate, programul le va redimensiona la setarile specificate. Pentru fiecare folder monitorizat poate fi setat cu tipuri de conversie diferite.
  Dropresize in primul rand iti da voie sa faci backup la imaginile originale in caz ca ceva merge prost. Programul trebuie rulat cu drepturi de administrator daca folositi Windows 7 (click dreapta, Open as Administrator), si este dependent de Microsoft .NET Framework 2.0. Merge pe toate versiunile de Windows, de la XP la 7. Testul a fost facut pe un sistem cu Windows 7 32-bit.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s