Stocare Online 2GB+ cu DropBox

Posted: 22/06/2010 in Uncategorized
Tags: ,

DropBoxDropbox

Sincronizati fisierele online sau intre computere cu ajutorul programului Dropbox . Acum poti imparti cu prietenii sau colegii tai muzica, pozele, documentele pana chiar si filmele preferate prin intermediul lui Dropbox .


Multi utilizatori de PC doresc sa-si poata accesa fisierele personale indiferent de locatia in care se afla.
Poate ca v-ati saturat sa va expediati prin email fisiere nenumarate sau sa purtati cu voi tot timpul un stick USB cu acele fisiere importante. De acum puteti folosi gratuit programul Dropbox .


De indata ce l-ati instalat in calculator, orice fisiere pus in dosarul Dropbox este sincronizat si disponibil pe alte calculatoare in care aveti Dropbox . De asemenea orice modificare asupra unui fisier aflat in Dropbox este simtita si disponibila in celelalte calculatoare. Programul este disponibil atat pentru Windows cat si pentru MAC 10.4+ si Linux. Initial primesti 2GB si un link pentru refferali. Al meu arata cam asa: https://www.dropbox.com/referrals/NTU2MDA4NTI5 . La fiecare persoana care se inscrie prin acest link primesti si tu si persoana respectiva 250MB. Poti aduna un maxim de 8GB. Click aici pentru a te inscrie si vei avea 2.25GB spatiu de stocare. 


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s