Firefox 4: mai puternic si mai rapid

Posted: 18/06/2010 in Uncategorized
Tags: ,

firefox 300x224 Firefox 4: mai puternic si mai rapidUrmatoarea versiune a browserului celor de la Mozilla va aduce o imagine proaspata a Firefox, care se lupta constant sa detroneze Internet Explorer si sa nu-l lase pe Chrome sa se apropie prea mult.
Dincolo de schimbarile vizibile, majoritatea componentelor de la Firefox 4 vor primi numeroase upgrade-uri. Sunt avute in vedere tehnologii web precum HTML5, DOM şi CSS3. Acestea vizează aplicatiile web moderne, cele care fac uz de astfel de tehnologii.Firefox 4 va folosi un nou tehnologia web HTML5, care va permite rularea de video-uri si alte tipuri de continut multimedia fara a fi nevoie de software alternativ, cum ar fi Flash-ul celor de la Adobe. In plus, vor exista noi tehnologii care vor permite aplicatiilor mai vechi sa functioneze cu Firefox 4.
Firefox ocupa, la momentul actual, pozitia a doua in clasamentul browserelor, fiind surclasat in continuare de Internet Explorer. Versiunea beta de testare a Firefox 4 va fi lansata in luna iunie, urmand ca versiunea finala a browserului sa fie lansata spre sfarsitul acestui an, cel mai probabil in luna noiembrie.
Multi spun ca Mozilla ar copia browser-ul Google Chrome prin eliminarea meniurilor clasice sau prin colapsarea functiilor importante in doua meniuri: Bookmarks si Tool.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s