Mobime.ro

Posted: 15/06/2010 in Uncategorized
Tags:

S-a lansat de curand un site foarte destept care calculeaza ce fel abonament (si la care dintre companiile de telefonie mobila)  se potriveste cerintelor tale. Toata treaba asta se intampla in 2 minute:

Dacă până acum oferea utilizatorilor doar posibilitatea de a alege cele mai potrivite abonamente la telefonie mobilă, Mobime.ro anunţă introducerea unui modul în premieră pentru România. Acesta compară prețurile telefoanelor din oferta Orange, Vodafone și Cosmote și afișează cele mai bune variante în funcție de nevoile fiecăruia.

Astfel, începând de astăzi, portalul te scuteşte de consultarea în amănunt a site-urilor operatorilor telecom şi de vizitele în magazine şi te ajută să găseşti cele mai bune oferte de abonament și telefon mobil.

În numai 2 minute, utilizatorii Mobime.ro află care este abonamentul ideal în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote în funcţie de consumul lunar dar şi cum pot intra in posesia telefonului pe care şi-l doresc, la cel mai mic tarif posibil. „Mobime.ro este singurul site care oferă detalii comparative privind tarifele de telefonie mobilă şi preţurile la terminale atât cu conectare, cât şi la prelungire de abonament sau la liber”, a declarat Răzvan Bâgiu, reprezentantul portalului.

Acesta a subliniat că portalul foloseşte un algoritm matematic foarte complex care a fost puternic optimizat. Site-ul afişează în acest moment preţurile pentru 450 de telefoane, 235 de abonamente şi 280 de opţiuni.

Mobime.ro evaluează peste un miliard de variante: combinaţii de operatori, abonamente, opțiuni și terminale pentru a alege cele mai bune variante pentru utilizator. Sistemul afișează primele 20 cele mai ieftine opțiuni ținând cont de profilul de comunicare introdus (telefon, număr de minute, mb de Internet, etc). În plus, există opțiunea afișării „cea mai sigură variantă” care recomandă oferta cu cele mai mic cost total, dacă va crește consumul cu 10% față de cel solicitat.

Mobime.ro conține şi secţiunea „Hot Deals” care arată cele mai noi reduceri aplicate de operatori, utilizatorii având şansa să găsească terminale la preţuri extrem de avantajoase. “Prin simpla vizitare a site-ului, utilizatorii pot afla de promoțiile periodice la abonamente şi telefoane, precum si de ofertele de Sărbători. În acest fel, nu vor rata ocazia de a-și lua telefoane noi chiar şi gratuit”, a mai afirmat Răzvan Bâgiu.

Relansarea Mobime.ro, site care a luat naştere în 2009 ca un comparator doar de abonamente de telefonie mobilă, a însemnat o investiţie de aproximativ 50.000 de euro. Potrivit lui Bâgiu, introducerea noilor funcţionalităţi legate de terminale va dubla în foarte scurt timp numărul de vizitatori zilnici ai site-ului. „În medie am avut 500 de useri pe zi. Am constatat însă că alegerea abonamentului este destul de rară şi odată ce a fost ales este păstrat pentru multă vreme. Telefoanele se schimbă însă mult mai des şi toată lumea este interesată să caute o oferta bună pentru un telefon nou”, a spus Răzvan Bâgiu care estimeză că în prima etapă Mobime.ro va ajunge la un trafic lunar de 1.000 de vizitatori pe zi.

Răzvan Bâgiu este absolvent al facultăţii de matematică din Bucureşti. Acesta deţine, pe lângă portalul Mobime.ro, şi compania CS Vision. Înfiinţată în 2002, aceasta dispune de 2 linii de afaceri: implementarea de soluţii software, respectiv producţia de terminale şi aplicaţii interactive. Compania a devenit Gold Partner Microsoft cu competenţe în Enterprise Content Management, având de asemenea, referinţe şi parteneriate solide în implementarea de Business Process Management. Este de asemenea acreditată ISO 9001, ISO 14001 şi ISO 27001.

În acest moment compania are 23 de angajaţi ce îşi desfăşoară activitarea în Bucureşti şi Braşov, unde CS Vision deţine şi o hală proprie de producţie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s